The Package Design Book 3

The Package Design Book 3

Met een selectie van meer dan 400 ontwerpen uit 30 landen presenteert dit boek alle Pentawards winnaars uit 2013 en 2014. Het boek toont het uiterste in creativiteit in elke vorm van een verpakking. Door middel van inleidende essays, productbeschrijvingen en tal van foto’s ontdek je wat er nu speelt in de wereld van ontwerpen van verpakkingen.


WIN: 2x The Package Design Book 3


De verpakking is essentieel voor een succesvol product: de verkoop valt of staat met een duidelijke en originele verpakking. Dit boek vol inspiratie is niet alleen gericht op de ontwerpers en de marketing professionals, maar eigenlijk op iedereen die interesse heeft in het creatieve proces van een verpakking.

Maak kans op het boek The Package Design Book 3!

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/the-package-design-book-3/ en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je  hebt geplaatst tussen 5 juli en 25 juli 2016. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 25 juli 2016. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €40,-

drukwerkmax_boek_the_package_design_book_04 drukwerkmax_boek_the_package_design_book_05 drukwerkmax_boek_the_package_design_book_06 drukwerkmax_boek_the_package_design_book_01 drukwerkmax_boek_the_package_design_book_02 drukwerkmax_boek_the_package_design_book_03

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *