The Package Design Book 5

The Package Design Book 5

Sinds 2007 staan de Pentawards voor de meest prestigieuze, wereldwijde competitie die zich exclusief bezighoudt met het design van verpakkingen. Jaarlijks wijst een internationale vakjury de winnaars aan.


WIN 2x: The Package Design Book 5


The Package Design Book 5 laat in 400 pagina’s zien welke inzendingen in 2017 en 2018 in de prijzen zijn gevallen. Daarbij laat het boek mooi zien dat verpakkingen een vorm van multitasking zijn: het trekken van aandacht, het beschermen en bijeenhouden van de inhoud en het informeren van de gebruiker, dat allemaal tegelijk.

Het forse boek laat duidelijk zien wat er nodig is voor goede verpakkingsontwerpen: een diepgaand begrip van de inhoud, de markt, de klant, het milieu en de soms lange weg van de producent naar de eindgebruiker. Al jaren zetten de Pentawards de ontwerpers van geniale verpakkingen in de schijnwerper. Al bladerend door het boek kom je tot één conclusie: deze slimme en vernieuwende ontwerpen hebben hun waardering absoluut verdiend!

Maak kans op The Package Design Book 5!

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/package-design-book en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 19 februari en 11 maart 2019. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 11 maart 2019. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €42,50.

grafisch inspiratieboek verpakkingen the package design book 5 2

grafisch inspiratieboek verpakkingen the package design book 5 5

grafisch inspiratieboek verpakkingen the package design book 5 8

grafisch inspiratieboek verpakkingen the package design book 5 6

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *