Vlag laten bedrukken: de luchtigste promotie

Vlag laten bedrukken: de luchtigste promotie

Hoe maak je als bedrijf makkelijk en voordelig promotie? Dat is simpel: met vlaggen. Vlaggen zijn ideaal om bijvoorbeeld bij de deur van een winkel of horecagelegenheid te plaatsen. Herkenbaar voor voorbijgangers en een boost voor de naamsbekendheid. Lees via DrukwerkMAX alles over vlaggen en het bedrukken ervan.

Vlag laten bedrukken voor winkels en horeca

Het is een bekend plaatje in winkelstraten of op horecapleinen: bedrukte vlaggen met namen en logo’s van bedrijven. Al vanuit de verte wapperen de vrolijke doeken bezoekers uitnodigend tegemoet. De staande – meest populaire – modellen worden ook wel reclamevlaggen genoemd, omdat ze een opvallende vorm van buitenreclame zijn.

vlaggen_bedrukken_drukwerkmax

De populariteit is niet onlogisch, want een vlag weegt niets en het is daardoor geen enkele moeite om ze ’s ochtends even buiten te plaatsen en zo bezoekers naar binnen te lokken. Bovendien zijn ze ideaal voor bedrijven die qua locatie wat moeilijker vindbaar zijn. Bijvoorbeeld net om een hoekje of verscholen achter een groot pand. Dan bied een vlag voor de deur uitkomst.

Promotiemateriaal voor evenementen

Organiseer je een beurs, evenement, open dag of festival? Of neem je daar als bedrijf aan deel? Dan mag een mooie vlag absoluut niet ontbreken. Lok mensen naar uw stand door in één oogopslag duidelijk te maken voor welke diensten of producten ze bij jou terechtkunnen. Laat zien dat je er bent! En geef tegelijkertijd een vrolijke, feestelijke touch aan de bijeenkomst.

vlaggen_bedrukken_drukwerkmax

Een groot voordeel van vlaggen is dat je ze in je eigen huisstijl en kleuren kunt laten bedrukken en voorzien van je eigen logo. Lekker herkenbare marketing dus!

Vlag laten bedrukken voor binnen en buiten

Hoewel de vlaggen een uitstekende manier van buitenreclame vormen, is daarmee natuurlijk niet uitgesloten dat je ze ook binnen kunt gebruiken. Bijvoorbeeld in de entree van een bedrijf of bij een beurs of evenement dat binnen plaatsvindt.  Ook kunnen ze worden ingezet door bedrijven die lokale sportverenigingen of activiteiten sponsoren. De vlaggen zijn dan een voordelig, maar toch opvallend, promotiemateriaal.

Wil je een vlag laten bedrukken? Let hierop:

Als je een vlag laat bedrukken is het belangrijk om op een aantal zaken te letten:

  1. Welk soort vlag wil je? De reclamevlaggen zijn beschikbaar in verschillende formaten. De meest gebruikte zijn de Beachflag (in de vorm van een zeil) of de Teardrop (in de vorm van een regendruppel). De Beachflag wappert in de wind en is daardoor opvallender. De Teardrop is iets strakker gespannen en daardoor in alle weersomstandigheden goed leesbaar.
  2. Welke maat wil je? De promotievlaggen zijn beschikbaar in Small (vanaf 60 cm), medium en Extra large (tot 156 cm).
  3. Let op de doorschijnendheid. Bij eenzijdige bedrukking wordt de andere zijde van de vlag minder goed leesbaar.

Heb je nog vragen na het lezen van dit blog? Bel, app of chat even met ons. En anders:

Vlag laten bedrukken

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
W J

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *