Vlot aan de slag met nieuwe logo’s

Vlot aan de slag met nieuwe logo’s

Grafisch ontwerper zijn is leuk. En mooie ontwerpen maken nog leuker. Maar het illustreren van de elementen waarmee je je designs en logo’s opbouwt, kan tijdrovend zijn. Als dit je bekend voorkomt, is Logo Design Toolbox van Gestalten een geschenk uit de hemel.


 WIN: 2x Logo Design Toolbox


Het boek staat boordevol cirkels, randen, tekstballonnen, snorren (natuurlijk), retro-driehoeken, sterren en ornamenten. En deze staan allemaal als vector-bestand op de bijgeleverde dvd. Je hoeft het wiel dus niet meer zelf uit te vinden, maar let op: zorg er wel voor dat je je logo’s genoeg eigenheid meegeeft, want we willen niet allemaal op dezelfde saaie fiets rijden…

Maak kans op het boek Logo design toolbox!
Ga naar actie.drukwerkmax.nl/logodesigntoolbox en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je  hebt geplaatst tussen 27 oktober en 16 november 2015. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 26 november 2015. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?
Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €35,-

drukwerkmax-vlot-aan-de-slag-met-nieuwe-logos drukwerkmax-vlot-aan-de-slag-met-nieuwe-logos drukwerkmax-vlot-aan-de-slag-met-nieuwe-logos drukwerkmax-vlot-aan-de-slag-met-nieuwe-logos drukwerkmax-vlot-aan-de-slag-met-nieuwe-logos drukwerkmax-vlot-aan-de-slag-met-nieuwe-logos drukwerkmax-vlot-aan-de-slag-met-nieuwe-logos drukwerkmax-vlot-aan-de-slag-met-nieuwe-logos drukwerkmax-vlot-aan-de-slag-met-nieuwe-logos drukwerkmax-vlot-aan-de-slag-met-nieuwe-logos drukwerkmax-vlot-aan-de-slag-met-nieuwe-logos drukwerkmax-vlot-aan-de-slag-met-nieuwe-logos

 

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *