Wat te doen met vouwkaarten?

Wat te doen met vouwkaarten?

Je kent ze wel, de uitklapbare speelschema’s die je tijdens het WK of EK het hele toernooi bij je draagt. Ze passen in je broekzak en bevatten een boel informatie. Handig want handzaam.

Vouwkaarten zijn er in alle soorten en maten, zoals het creditcard- en pocketformaat. En nog een voordeel: men gooit vouwkaarten – in tegenstelling tot flyers en folders – veel minder vaak weg. En als het Nederlands elftal nou eindelijk weer eens kampioen wordt, kun je ze natuurlijk ook gewoon inlijsten. Dat zou nou echt eens leuk zijn.

Als je op zoek bent naar inspiratie voor een uitvouwbare kaart, dan helpt DrukwerkMAX je graag bij het maken van een originele vouwkaart. Hierbij enkele tips.

vouwkaart_drukwerkmax

Uitvouwbare plattegrond

Organiseert jouw bedrijf een evenement? Wil je klanten of bezoekers beter wegwijs maken op je terrein? Ontwerp een heldere plattegrond en laat die op een van onze uitklapbare kaarten drukken. Zo raakt niemand meer verdwaald in de jungle dankzij jullie.

vouwkaart_drukwerkmax

 

Creditcardformaat als visitekaartje

Zo handig als een WK-speelschema op creditcardformaat, zo verrassend is het als visitekaartje. Klanten zullen je niet snel vergeten. Helemaal niet als het uitklapbare deel informatieve tekst of indrukwekkende beelden bevat.

Geen enveloppe nodig

Een leuke manier om de vouwkaart ook te gebruiken is als selfmailer. Door het simpelweg met een sluitzegel dicht te maken worden je vouwkaarten opeens verzendbaar. Enveloppe en kaart in één dus.

Wel zo makkelijk met pyramidevouw

Als je het je doelgroep en klanten niet te moeilijk wil maken kies je voor een kaart met pyramidevouw. Deze kaarten zijn erg makkelijk te gebruiken, want je klapt ze als een harmonica dicht. Ze zijn heerlijk ‘fool proof’. Dus geen irritatie bij het weer opvouwen. Bijvoorbeeld leuk als onderscheidende productfolder.

vouwkaart_drukwerkmax

 

Ben jij ook van plan om iets met vouwkaarten te doen? Deel met ons je plan! Wij denken graag met je mee.

Vriendelijke groet,
Het DrukwerkMAX-team

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
W J

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *