Weet jij al de status van jouw bestelling?

Weet jij al de status van jouw bestelling?

Bestel je vaker bij DrukwerkMAX dan weet je wel ongeveer hoe onze processen verlopen. Maar omdat de verwerking en productie van drukwerk veel verschillende fasen heeft, kan het toch handig zijn om meer te weten over de volgorde van onze werkzaamheden. Zo krijg je meer inzicht in wat er gebeurt nadat je je bestelling plaatst.

Verschillende orderstatussen
Bij het behandelen van een bestelling komt er veel kijken. Zo gaat elke order door verschillende systemen heen, bijvoorbeeld eerst die van de website en natuurlijk uiteindelijk ook die van onze drukkerij en transporteur. Wij leggen je de stappen uit aan de hand van onze orderstatussen:

In behandeling
Je bestelling is binnen. Onze collega’s controleren of de order en het drukwerkbestand correct zijn. Zorg ervoor dat het bestand altijd klopt ten opzichte van onze aanleverspecificaties. Mochten we alsnog een fout vinden, dan nemen we contact met je op om snel tot een oplossing te komen.

In productie
Zowel de bestelling als het drukwerkbestand zijn goedgekeurd. Alles wordt gereedgemaakt voor de drukkerij. Vervolgens begint het drukproces en wordt jouw product geproduceerd. Vanaf dit punt is het niet meer mogelijk de bestelling te wijzigen. Productietijd ligt per product anders, wij doen ons best om jouw drukwerk mooi te maken.

Klaar voor verzending
Jouw drukwerk is klaar en wordt opgehaald door de transporteur. De verzending wordt aangemeld en vast ingedeeld bij de juiste route van de bezorger. In dit proces kan je helaas niet meer het verzendadres aanpassen. Ook kunnen wij het drukwerk niet meer uit de verzending halen. Het staat samen met honderden andere bestellingen ingepakt op pallets.

Verzonden
De transporteur heeft de bestelling in zijn bezit en is onderweg naar het afleveradres. Nog even geduld!

Geleverd
Hoera, eindelijk mooi offset drukwerk in eigen handen! Het is dus nu een kwestie van bewonderen en het drukwerk in gebruik nemen.

Voltooid
Het slotakkoord: jouw drukwerk is verstuurd, bezorgd en betaald. De bestelling is dus afgerond.

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
W J

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *