With compliments cards: kleine kaart, groot effect

With compliments cards: kleine kaart, groot effect

Dat een kleine handgeschreven boodschap wonderen kan verrichten, ontdekten wetenschappers enkele jaren geleden tijdens een onderzoek naar het effect van plakmemo’s. 75% van de mensen die een brief met handgeschreven memo ontvingen, waren meer geneigd om verzoeken te honoreren of vragen te beantwoorden. With compliments cards hebben hetzelfde effect… persoonlijke aandacht voor klanten, collega’s of zakenpartners. Lees via DrukwerkMAX hoe je ze optimaal inzet.

 1. Ter informatie

Wil je graag dat die ene enquête wordt ingevuld door een klant? Nog even extra uitleg geven bij die belangrijke brief? Of een bedankje sturen voor het aandragen van nieuwe klanten? Dan zijn with compliments cards hiervoor het ideale hulpmiddel. De extra inspanning van de tijd die erin gestoken is, werpt vast en zeker zijn vruchten af.

2. Ter goedkeuring

Stuur je een document ter goedkeuring aan een collega of afdeling binnen je bedrijf? En wil je voorkomen dat hij ergens onderop een stapel belandt en het lang duurt totdat je antwoord krijgt? Grote kans dat jouw persoonlijke with compliments card dit probleem voorkomt.

compliment-cards2

3. Volgens afspraak

Onder meer in praktijken wordt vaak een afsprakenkaartje meegeven aan klanten na een consult of bijeenkomst. Een with compliments card is een multifunctioneel kaartje en kan ook prima worden ingezet als afsprakenkaart. Wedden dat jouw klanten de volgende afspraak niet vergeten?

compliment-cards_appointment-cards

4. Bij een brief

Een brief begeleiden van een kleine persoonlijke noot? Hoogstwaarschijnlijk wordt hij daardoor sneller en grondiger gelezen. Een kleine extra inspanning van jouw kant maakt anderen immers geneigd ook meer voor jou te doen. Heb je zelf een brief of verzoek gekregen en stuur je een antwoord? Ook dan zijn with compliments cards handig om bij te voegen. “Naar aanleiding van je brief”. Meer uitleg is doorgaans niet nodig.

5. Graag retour

In punt 2 is het al even kort aangestipt, maar een handgeschreven memo vergroot de kans dat mensen positief op jouw wensen reageren. Extra inspanning en persoonlijke aandacht roept bij anderen de behoefte op om verzoeken te honoreren. Handige als je bijvoorbeeld een enquête of vragenlijst ingevuld terug wilt. With compliments card erbij en gaan!

compliment-cards8

Je eigen invulling aan with compliment cards

Bovenstaand enkele zaken waarvoor with compliments cards veel worden gebruikt. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren waarop je ze kunt inzetten. Zo kun je ze ook eenvoudig gebruiken als cadeaukaart of cheque voor een belangrijke klant die jarig is. Of stop hem bij een beleidsstuk om een compliment te maken aan die hardwerkende collega. Meer mogelijkheden om de complimentenkaarten in te zetten:

 Bedankkaartjes
Afsprakenkaart
✓ Leuke quotes, complimenten of spreuken om op te hangen
✓ Persoonlijk kaartje
✓ Klein formaat kaartje bij een cadeau of bloemetje
✓ Bedankt voor je bestelling kaartje

 compliment-cards

Heb jij zelf een leuke manier om with compliments cards zakelijk in te zetten? Dan horen we het graag!

With compliments cards via DrukwerkMAX

Interesse in het bestellen van with compliments cards? Bij DrukwerkMAX laat je ze geheel naar jouw wens opmaken. Kies bijvoorbeeld een klein exemplaar van 85 x 85mm, een iets grotere kaart op A5-formaat of alles daar tussenin. Maak de kaarten op in jouw eigen huisstijl, kies je favoriete papiersoort en klaar is je kaart. With compliments van DrukwerkMAX.


With Compliments Cards Bestellen


 

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
W J

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *